Inge Merete

 

Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder til daglig på et ophold sted for 10 unge udviklingshæmmet mennesker. Undervejs har jeg komponeret, hund og mennesker sammen, og har taget en eksamen/ session i Trygfonden, med en tidligere hund som hed Purple. Jeg brugte Purple som besøgshund på plejehjem og andre ophold steder. Det er så livsbekræftende at se, hvor glade vi kan gøre et andet menneske, bare ved at Purple  kom på besøg.

Jeg har jagttegn, har gået på jagt det meste af mit liv og jeg er ivrig riffeljæger. Min interesse for at arbejde med hunde er det som vægter mest og der er ingen god jæger uden en god jagt hund.

  

Jeg har haft hund siden jeg var 7 år og har aldrig tænkt mig at stoppe med det. Jeg nyder at arbejde med hvalpe og se dem udvikle sig til unge, ældre dygtig markprøve/jagt-hunde


Min hunde er også familie hunde og bor inde i huset sammen med mig. Dog hvis dagene på jobbet blive for lange, har de naturligvis hundegård at være i.

Jeg har taget opdrætter uddannelsen i DKK "dansk kennel klub" og på sigt er det mening, at der vil i kennelen komme et  hvalpekuld  hvert andet år.

At få en lille ny hvalp ind i huset, er der skrevet rigtig mange bøger om. Det vil jeg ikke komme videre ind på. Men starten af dette arbejde, har altid fascineret mig, og er lige spændene, hver gang der kommer en lille hvalp i huset.