Hunde Inge Merete Info Hvalpe Salg Kontakt
Nyheder 2017/18/19 Links

4-12- 2019
Nyheder se under hvalpe planer.


9-11-2019
Pakket jeg bilen og kørte mod Lolland, hvor Coop og jeg var på Åben markprøve i DRK på Priorskov Gods på Lolland. Det blev til en dejlig 1 Præmie


28- 10- 2019 Den Kære Ale :-) Hun er nu blevet stillet 3 gange på Vinderklasse Markprøve i RJK, jeg må sige, det koster nogle dyre lære penge, med min uerfaring og med Ales temperament.....rammer vi ikke helt nåle øjet. så en lille pause der fra, og så kommer Ale med på opsamling ( det er hun ikke været før)så må jeg se om det kan virke på hende <3

Søndag den 6 oktober 2019. blev der afholdt åben klasse markprøve på Sparresholm. Coop fik en udmærkelse og er nu kvalificeret til Mark prøve i vinderklassen.

Søndag den 9/9 -2019 Var Matsim Gundogs Pint på sin første prøve, den var godt nok uofficiel, men godt for de små at komme ud at opleve verden. Han bestod.

Lørdag den 31/8. 2019 Var Ale og jeg tilmeldt vinderklasse på Sparresholm i RJK. Det blev til en vel fortjent 4 vinder. Min fløjte blev lidt misbrugt... så IM hold mund med den fløjte når du ikke kan se hunden aligevel.


Lørdag den 5 Maj 2019, Drog Ale og jeg på prøve i RJK i Vinderklassen, ved Sparresholm. Der var 10 hunde tilmeldt, Ale og mit samarbejde fungeret rigtig godt den dag. ved fjerde runde/ 4 fugl, havde Ale eye vibbet 5 hunde, til sidst stod vi alene hende og jeg , vi var de eneste tilbage på prøven. Dommerne gik sammen for at snakke... øv de havde ikke set nok... De vil se Ale på vandet også. Ale og jeg bliver sat af 30-40 meter fra en skovsø, foran skov søen skulle der så være et drev... og der kom nok også 20 dummyes i luften og lige så mange :-) skud de blev så samlet op igen, efter det siger dommerne, at jeg godt må sende min hund ignemmen det og hente en dummy , som ligger ude midt på søen, Jeg kæmpet alt for meget med Ale, da hun kom på vandet.. så det kostet nogle point, så ingen vinderplacering. Men vi fik en Udmærkelse, jeg er yderst tilfreds med hendes arbejdet over hele dagen.

Mandag den 22/4.2019 Var det så Åben klasse B i DRK på midtsjælland, for Coop. Og her fik lige det vi gik efter :-) nemlig en 1 præmie i Åbenklasse.


Torsdag den 18/4 -2019 tog vi afsted på B prøve DRK i Østjylland. Jeg skulle bruge en 1 præmie i begynder klassen, for at stille Coop i Aben Klasse. Så det gik vi efter :-) og det er jo dejligt når tingene lykkes.9/4-2019 lørdag den 6 April 2019 tog Coop og jeg på Åbenklasse test i RJK, Coop bestod og har nu kvalificeret sig til vinderklassen.


6/4- 2019 Så er prøve sæson, virkelig skudt igang. Batmoors Pint of Ale , var meldt på vinder klasse prøve i RJK den 30 Marts.


Vi sluttet prøven af med at blive 1 Vinder

23/1- 2019 Så er alle hvalpene rejst hjemmefra, jeg må sige her er lidt tomt. Jeg har selv beholdt en hvalp, hans navn er Matsim Gundogs Pint. Jeg ser frem til at vores samarbejde skal begynde. Ale er glad for at komme igang igen med fuld træning og jeg havde helt glemt hvor dejligt det er at træne sammen med hende<3 Det er en fornøjelse når en hund er så villige til at vil arbejde. Coops træning er også godt igang, han er en fornøjelse at træne, glæder mig til forårs prøver med ham, både i RJK og DRK.


3/ 12-2018 Coop er i fuld gang med træning, dejligt at "næsten" dagligt at have besøg af min veninde Annika. Så skoven bliver godt brugt. Ale passer sine små hvalpe børn så godt :-) 30-10-2018. Så er jagterne igang, Alemå jeg passe på , da hun jo går rundt med hvalpe i maven, så dele hunden Orak, kommer med ud og samlerfugle op.Den 11/10 -2018 se under hvlalpe. Pt er der ikke flere prøver for Coop, før i det nye år. Men jeg glæder mig så megt til at stille ham, på åben markprøve test i RJK. I DRK har vi jo stadig lige begynder klassen/ og alt vildtet :-)vi skal igennem. Lørdag den 15/9- 2018 ! Ale har nu haft besøg af Team Timbeline Amors DK04560/2015. Der har værettre fine parringer,de sidste fire dage. Se under hvlape.


Søndag den 19/8 - 2018 stillede jeg Coop i begynder klassen i DRK og Ale i vinderklasssen. Coop gik fra en due i det frisøg, og det ved vi jo alle hvad det betyder.... Nå men vi kommer jo igen.


Ale gjorde det så fint i vinder klassen af point fik hun 20-17-20-20-19. Så vi kom med i finalen, som var en lang markering, i vand over en ø i vand igen og så derefter langt opppe på land. Vi sluttet som 3 vinder med CK.

Søndag den 12/8 2018 stillede jeg Coop til unghundemesterskabet i RJK, en fin prøve. Vinderen fik 135 point, Coop fik 122 point, ikke nok til at være i en vinder placering. Men jeg er yderst tilfreds med vores udmærkelse.Den 26/7- 2018 tog mine to venner og jeg en tuné til Dalaran i Sverige, vi kørte sammen i Jan´s husbil, 3 mennsker og 5 hunde.Vi havde meldt os til eliteprøve lørdag og søndag.


Lørdag gik ikke så godt, Ale smed en måge på vej hjem til mig fra en markering.Så var vi ude. Lørdag aften trænet vi hold fast i mågen :-) Det hjalp til om søndagen, Ale tog alt det som hun skulle :-) , atjeg laver en førfejl om søndag og vi får en flot 2pris, ja det var ikke Ales skyld. Hun gik godt :-)


Lørdag den 21 Juli 2018. Var Coop og jeg på apporteringsprøve i RJK. Coop besod!! Tak til alle for en fin dag.13/6 - 2018 Coop var så uheldig at komme til skade, da vi var iSverige. Han fik en kæmpeflænge i for poten og måtte syes med 4 indvendig sting og 7 udvendig. 9 dage efter er Coop i bedring, men ingen træning og ingen prøver.

13/5 - 2018Stillede jeg Alepå vinderklassen i RJK. Det var post prøver.Ale gjorde det godt, vi blev 4 vinder. Tak til alle for enhyggelig dag, med glade mennesker og godt humør.


9/5 2018 Så er Coop´s resultater på hans boldprøver kommet. Coop er fri for EIC, CNM og SD2. Jeg er glad, nu starter vi med mere seriøs træning Weekenden den 5-6 Maj stod i hundens tegn igen, denne gang var jeg inviteret til kennel træf, hos kennel Batmoors. Sikke en fed weekend, jeg var så heldig at få lov til at Holtens Coop kom med på ungehunde holdet. Ale på Åben klasse holdet. Instruktørerne var Mark Demaine, Iben og Thomas plamboeck. Rigtig god weekend, og helt sikkert en masse god ting med hjem i tasken.


Den 27/4 - 2018 stillede jeg Ale i vinderklasssen på Sparresholm,. Ale gjorde det super godt op til de første fem dummyere, Men til den sjette dummy, der var det at "damen" lukket ørerne og vil ikke høre mere på mig, her mente hun at hun selv viste bedst. Så der sluttet prøven for os :-). Men sikke en fantatisk dag, vi kommer helt sikkert igen.


Holten Coop bestod brugsprøven den 29/3- 2018 med Max point. og blev bedstehund.

Den 27/8 2017 Purple fik 1 præmie begynder B, bestod kvalikationsprøven, og blev bedste hund i begge klasser ;-)

Den 10/9 2016. Ale 1 præmie i begynderklassen i DRK og bedstehund.

Den 14/4- 2017 Bestod Ale apporterings prøven i RJK

Den 12/8- 2017 Bestod Ale RJK´s åbenklasse markprøve.

Den 29/9 - 2017 Bestod Ale. dansk retriever klubs Åben klasse markprøve på Stensgårds Gods

Den 14/11 2017. Fik Ale udmærkelse på RJK´s åben klasse markprøve på Pandebjerg Gods
"Synes godt om" min Facebook-side og modtag nyheder om mit arbejde med hundene, hvalpe-planer og andre nyheder.